Itse käytän tällä hetkellä kolmea tuotetta, päivittäin.

-Valkosipuli, joka siis on yrtti, voimakas adaptogeeni ja niin vastustuskykyä vahvistava, kuin vitaalisuuttakin lisäävä. Valkosipulia nautin sellaisenaan, jauheena tai puristeina ja flunssat ovat taakse jäänyttä elämää. 🙂

Täällä lisää infoa adaptogeeneistä: http://www.adaptogeenit.com/immuunipuolustus/

Ja flunssan välttämisestä niiden avulla: http://fytoterapia.fi/kausi-influenssan-valttaminen-yrteilla/

Lisäksi käytän vielä superfoodeistä mm. Chiaa ja Macaa.

Kun nyt on kuulkaa ihan pakko, ihan ”pikkasen paasata”.

Ihmisen tulisi ottaa vastuu omasta kehostaan ja hyvinvoinnistaan, huolehtia siis itsestään. Eikä elää epäterveellisesti ja mennä sitten lääkäriin kun pitkä epäterve elämä sairastuttaa vakavasti ja usein pysyvästi.

Sillä sitä vastuuta omasta itsestään, omasta terveydestään ei saa sysätä muille. Ja juuri tästä syystä jokaisen tulisi paitsi liikkua ja urheilla riittävästi, niin myös nauttia yrttejä, marjoja, kasveja ja kaikkia adaptogeenisiä omainaisuuksia sisältäviä tuotteita riittävästi.

Siksi minä olen aina puhunut Superfoodien, yrttien ja luontaistuotteiden tärkeydestä omalle terveydelle ja hyvinvoinnille. Eli se länsimainen ajattelu kehosta jonain koneena joka vain täytyy sitten viedä huoltoon (lääkäri) tai romuttamolle (arkku) kannattaa unohtaa.

Ihminen on oikeasti hyvin moniulotteinen psyko-fyysis-mentaalinen kokonaisuus ja juuri siksi monet maagiset yrtit toimivat ja hoitavat ihmistä parhaiten ja myös ennaltaehkäisevät sairauksia paremmin kuin mitkään muut menetelmät. Ja näistä juuri mainitut valkosipuli ja Maca-juuri ovat niitä parhaimpia.

-Magnesium. En välttämättä usko tämän vähentävän kramppeja, koska varsinkaan kylmästä ilmasta johtuvia kramppeja ei voi estää. Eli suhtaudun skeptisesti. Mutta aion testimielessä syödä tätä pitemmän jakson. Aiemmin ei ole vaikuttanut mitenkään kramppeja ehkäisevästi.

-Ubikinon. Voitin nettikilpailussa tätä paketin ja kun tutkin asiaa, niin sain selville että tämän on kliinisissä tutkimuksissa havaittu lissäävän energisyyttä. Sopii siis minulle loistavasti. 🙂

Näillä eväillä ne treenit siis sujuvat ja askel lentää. 🙂

 

Mainokset